jueves, 11 de diciembre de 2014

UNA TARDA NADALENCA!!

Bona tarda rossinyolets!!

Un altre cop més em teniu aquí. Avui us vull explicar el que vam fer ahir la Basma i jo durant tota la tarda. Doncs bé, ahir dimecres dia 10 de Desembre, la Basma i jo vam anar a passar la tarda a la biblioteca de Figueres; és el lloc on estem més calentonetes i cada dia tenim noves idees per fer juntes allà!!! Primer de tot vam fer una llarga passejada des de la seva escola (Amistat) fins a la Biblioteca Fages de Climent tot berenant un bon suc de taronja i unes pastes de xocolata, que per cert, estaven boníssimes! Vam arribar a la biblioteca, i com sempre vam trobar una taula per poder treballar les dues molt còmodament. Segurament no us imagineu què vam fer durant la tarda, però us asseguro que a més d’un li hagués agradat ajudar-nos.. Vinga, no us deixo més amb la intriga, i us ho explico.


La Basma i jo vam fer un total de 27 postals de Nadal per tots els nens i nenes de la seva classe i les seves professores!! Quina idea tan genial que vam tenir les dues de fer aquesta activitat durant aquests dies previs al Nadal. Jo, des de ben petita tenia la costum d’enviar diferents postals de Nadal als membres de la meva família, inclús alguns amics de l’escola, i quan li vaig explicar a la Basma que aquí molta gent tenia aquesta tradició nadalenca tant bonica, ella no s’ho va pensar dos cops i va decidir fer-ne una per cada company de classe!! 
Vam estar mirant diferents models de postals nadalenques, però finalment vam trobar un model d’una postal d’un Pare Noel en 3D. Així és que, primerament, vam agafar diferents papers de colors i els hi vam fer un plec per la meitat, per donar-li la forma d’una postal. Seguidament vam imprimir un total de 27 Pare Noel, els vam decorar de diferents colors, i també vam pintar una xemeneia, des d’on sortís el Pare Noel amb el seu sac carregat de regals. Un cop pintat, ho vam enganxar a dintre la postal, i vam decorar-la tot fent-li estrelletes i boles de neu platejades al voltant del Pare Noel. Per acabar, a la part davantera de la postal, vam posar amb diferents colors “BON NADAL, 2014-2015”, i vam pintar un arbre de Nadal amb diferents purpurines, per donar-li un toc més nadalenc. Aquí us deixo algunes fotos del resultat de la nostra manualitat nadalenca d’aquesta setmana.



Cal dir que ens va portar molta feina, però ho vam aconseguir acabar tot amb una sola tarda!! Vam treballar moltíssim i al mateix temps vam riure molt, i ens ho vam passar molt bé. La setmana que ve, la Basma els hi entregarà als seus companys aquestes postals i ja us explicaré que els hi ha semblat la nostra idea i si els hi ha agradat, que jo crec que sí, perquè són xulíssimes!!








Quan baixàvem de la biblioteca, vam anar a fer una volta per la Rambla de Figueres i com a aficionades a les fotos, ens en vam fer algunes divertides!! Aquí us les deixo. 





Una abraçada i fins d’aquí uns dies rossinyolets!!


ÈliaJ

No hay comentarios:

Publicar un comentario