martes, 2 de diciembre de 2014

BASMA HAMIDI

PRIMERA I SEGONA TROBADA!!!

Bona nit rossinyolets!!

El dissabte 22 de Novembre, vam fer la festa d’inici del Projecte Rossinyol a la Biblioteca Fages de Climent (Figueres). Allà, a partir d’un petit joc que consistia en trobar la meitat que li faltava a un mentora (nen/a) d’un mapa (puzle) del seu país/territori de procedència d’entre les mentorades escollides pel Projecte Rossinyol, vaig poder saber qui m’havia tocat. Que emotiu i bonic a la vegada!!!

Ja és hora que us presenti la meva mentorada!! Ella es diu Basma Hamidi. Té 11 anys i està fent 6è de Primària a l’escola Amistat. És del Marroc i actualment viu a la zona de l’Olivar Gran (Figueres).
És na nena molt divertida, extravertida, educada i intel·ligent. Sempre té un somriure per tot i això m’encanta!! Parla molt bé el català, i la nostra relació és genial, vam compenetrar molt fàcilment per sort. Sempre m’explica que li encanta menjar i fer manualitats, però pel contrari, no li agrada gaire estudiar.

El passat dilluns 24 de Novembre, vam quedar per primera vegada la Basma i jo. Tenia la sensació que la nostra primera trobada seria molt divertida i així va ser. Les des vam poder veure que érem dues noies molt rialleres i amb gustos molt semblants. Durant la nostra primera trobada, va manar a berenar juntes una bona napolitana i ens vam començar a conèixer. A més a més, vam concretar que sempre quedaríem el dilluns a la tarda, un cop ella sortís del col·legi. Després de compartir una estona berenant amb ella, vam decidir anar a fer una volta pel centre de Figueres, i seguidament varem manar a la Biblioteca per tal d’escollir alguns llibres de manualitats, exactament de papiroflèxia per tal de que ella se’ls pogués endur a casa, i agafar idees per les manualitats que faríem durant la segona trobada. Un cop vam acabar la recerca de llibres a la biblioteca, vam agafar l’autobús totes dues i la vaig acompanyar fins a casa seva. Durant el camí a casa seva, només feia que repartir-me moltes gràcies per la tarda, lo bé que s’ho havia passat i sobretot i que el primer que faria l’endemà a l’escola seria explicar-li a la seva mestra tot el que havíem fet. Així doncs, va ser la nostra primera trobada amb la Basma, una trobada molt divertida!!


Aquí us deixo algunes de les imatges de les nostres grans manualitats que varem fer durant la nostra segona trobada, el passat 1 de desembre a la biblioteca de Figueres, després d’una bona passejada pels carrers de Figueres, amb una fred tremenda. Som unes expertes en la papiroflèxia!!!

                         
       

                         




Doncs bé, fins aquí les nostres primeres tardes juntes!! Pròximament us aniré informant de tot el que anem fent cada dilluns a la tarde rossinyolets. Seguirem volant juntes nosaltres!!!

Una abraçada a tots.

Èlia:))


No hay comentarios:

Publicar un comentario