martes, 24 de febrero de 2015

EL MUSEU DELS JOGUETS!

Bon dia rossinyolets!!

Ja fa dies que no us escric.. Que sapigueu que amb la Basma no parem de passar unes tardes molt divertides!!! Vam anar a passar una tarda en un parc que estava ple de màquines de gimnàs, i a més a més, hi havia una tirolina. Així doncs, vam anar a passar el dia al parc, tot fent exercici i tirant-nos es dues de la tirolina. Va ser una tarda molt divertida i plena de rialles. 
També us vull fer saber que un diumenge a la tarda, vam anar al cinema juntament amb una parella de rossinyols de Figueres. Ells eren la Irene i el seu mentorat Edgar. L'Edgar i la Basma ja es coneixien ja que fan al mateix curs a l'escola Amistat de Figueres. Els 4 vam passar la tarda al cinema, i vam veure la pel·lícula "Las ovejas no pierden el tren". Ens ho vam passar molt bé, i a la Basma li va agradar molt poder gaudir d'una tarda amb el seu amic al cinema.

 El dimarts passat era festa de Carnaval, i la Basma i jo vam aprofitar el dia ja que ni ella ni jo teníem col·legi. Així doncs, vam anar a passar el matí a un dels museus de Figueres, El Museu dels Joguets. A la Basma en un principi no li feia molta gràcia, ja que odia els museus, però el final la vaig convèncer.

Vam anar a esmorzar per agafar forces per la visita al museu, i tot seguit hi vam anar. La Basma en entrar al museu va quedar sorpresa amb la quantitat de joguines que hi havia. Vam fer totes dues el recorregut del museu, observant i comentant cada joguina que hi havia. Li va agradar moltíssim, sobretot la última secció, on hi havia un racó per poder jugar amb diferents coses. 



En aquella última sala de jocs, hi vam estar una bona estona, i una treballadora del museu, es va posar a jugar amb nosaltres tot explicant-nos algunes peculiaritats dels jocs als que jugàvem. Així és com vam passar el matí. Seguidament, com cada tarda, vam anar a la biblioteca de Figueres a buscar més còmics del Conan ja que li agrada molt llegir-los, i cada setmana se'n llegeix tres.


Fins aquí les nostres trobades rossinyolets, d'aquí poquet us seguiré explicant les nostres sorprenents tardes!! Una abraçada:)

No hay comentarios:

Publicar un comentario